NOVÉ ZBOŽÍ TENTO TÝDEN
Nové zboží pro tento týden bude z technických důvodů vloženo v noci ze středy na čtvrtek.
Děkujeme za pochopení.

Ochrana osobních údajů (GDPR)

Prodávající prohlašuje, že všechny osobní údaje jsou důvěrné, budou použité k uskutečnění plnění smlouvy s kupujícím, marketingových akcí prodávajícího a mohou být poskytnuty třetí osobě pouze z důvodu uskutečnění platby a přepravy týkající se objednaného zboží (oznámení jména a adresy dodání přepravní společnosti). Prodávající postupuje tak, aby subjekt údajů neutrpěl újmu na svých právech, především na právu na zachování lidské důstojnosti, a také dbá na ochranu před neoprávněným zasahováním do soukromého a osobního života subjektu údajů. Osobní údaje, které jsou poskytnuté dobrovolně kupujícím prodávajícímu za účelem splnění objednávky a marketingových akcí prodávajícího, jsou shromažďované, zpracovávané a uchovávané v souladu s platnými zákony. Kupující dává prodávajícímu svůj souhlas na shromažďování a zpracování těchto osobních údajů za účely splnění předmětu uzavíraného kupní smlouvou a využití pro marketingové účely prodávajícího (především pro zasílání obchodních oznámení a sms), a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním zaslaným na adresu prodávajícího. Za písemné vyjádření se v tomto případě považuje i forma elektronická, především prostřednictvím kontaktního formuláře na webových stránkách prodávajícího. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu prostřednictvím citovaného kontaktního formuláře, včetně práva požadovat vysvětlení a odstranění nevyhovujícího stavu a dalších zákonných práv k těmto údajům.

Při nakládání s daty se WiFi-servis s.r.o. řídí zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost WiFi-servis, s.r.o., provozovatel internetového obchodu Anglacek.cz prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. Osobní údaje neposkytujeme žádné třetí straně s výjimkou třetích stran jež jsou nezbytně nutné pro naplnění kupní smlouvy ze strany prodávajícího, tj. například oznámení jména a adresy kupujícího přepravní společnosti.

Jaké údaje shromažďujeme?

Shromažďujeme pouze údaje nezbytně nutné pro realizaci objednávek a správného doručení zásilek, kterými jsou:

  • jméno, příjmení, případně název společnosti

  • adresa pro fakturaci, případně adresa pro doručení zásilky

  • telefon a mail

V naší evidenci také zůstávají všechny vaše objednávky v obchodě Anglacek.cz spolu s vystavenými fakturami a případnými dobropisy.

K čemu údaje slouží?

Vaše osobní údaje slouží pouze pro správné fungování objednávkového procesu a pro komunikaci s vámi.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?

Vaši registraci v internetovém obchodě Anglacek.cz můžete kdykoliv bez udání důvodu zrušit. Učinit tak můžete, když nás kontaktujete na mailu marcela@anglacek.cz. Odebírání newsletteru můžete zrušit stejným způsobem.

Pokud budete využívat internetový obchod Anglacek.cz, každou objednávkou udělujete souhlas s obchodními podmínkami a také s podmínkami ochrany osobních údajů. 

Ve Hvozdné dne 1. 1. 2019